Opintomatka Hollantiin 21.5-25.5.2018.

Täyden palvelun matka sinulle, joka haluat tutustua Hollantilaiseen vanhusten hoitoon ja hoivakoti- ja ympäristö arkkitehtuuriin.

Maanantai 21.5.2018

Lento Amsterdamiin lähtee Helsinki-Vantaalta klo 14.05 ja saapuu Amsterdamiin klo. 15.35, josta bussikuljetus hotellille. Asetutaan taloksi, pidetään tervetulojuhlallisuudet ja illallistetaan yhdessä.

Keskiviikko 23.5.2018

Keskiviikkona vieraillaan teknologiastaan ja arkkitehtuuristaan tunnetussa Zuyder Waertissa. Iltapäivällä tutustutaan paikalliseen kulttuurikohteeseen ja päivän päätteeksi illalla kukin voi viettää vapaa-aikaa haluamallaan tavalla vaikkapa tuliaisia hankkien.

Perjantai 25.5.2018

Perjantaina jätämme hyvästit ja matkaamme takaisin Suomeen monien kokemusten rikastamina, jota ennen meillä on kuitenkin vielä pieni hetki aikaa viimeisille tuliaisostoksille.

Tiistai 22.5.2018

Tutustumme matkan ensimmäiseen hoitopaikkaan meren äärellä, kuuntelemme kahta luentoa helpoista lääke pakkauksista ja geriatrisesta hoidosta paikallisten asiantuntijoiden pitäminä.

Torstai 24.5.2018

Viimeisenä tutustumiskohteenamme on maailmankuulu Hogeweyk Alzheimerkylä. Vierailun jälkeen meillä on mahdollisuus viettää muutama tunti aikaa Hollannin pääkaupungissa Amsterdamissa, josta jatkamme yhteiskuljetuksella illalliselle Bergen-nimiseen idylliseen pikkukaupunkiin.

Matkan hintaan sisältyy...

 • Lennot

  Lennot molempiin suuntiin. Matkatavarat sisältyvät hintaan.

 • Majoitus

  Majoitus Alkmaarin Hotelli Amrathissa yhden tai kahden hengen huoneissa.

 • Ruoka

  Matkan hintaan kuuluu hotelliaamiaset, kolme lounasta ja kaksi yhdessä nautittua illallista, yksi matkan ensimmäisenä iltana ja toinen viimeisenä.

...ja myös nämä.

 • Kuljetukset

  Nauti tilausajo linja-auton mukavuudesta koko matkan ajan.

 • Nähtävyydet

  Mitä olisi ulkomaan matka ilman turistinähtävyyksiä? Ei mitään. Hoidamme tämänkin puolestasi. Voit vain istua ja nauttia matkasta.

 • Pääsymaksut

  Pääsyliput kaikkiin “laitteisiin”. Matkamme hintaan sisältyy myös asiantuntijaluennot, sekä noin 200€:n arvoinen vierailu Hogeweyk Alzheimerkylään.

Hogeweyk Alzheimerkylä

Tämä paikka puhuttaa ihmisiä ympäri maailman. Älä anna tilaisuuden mennä ohitsesi, vaan ilmoittaudu mukaan.

TUTUSTU MATKAOHJELMAAN

Klikkaa yllä olevaa laatikkoa ja tutustu yksityiskohtaiseen matkaohjelmaan.

Hinnat

 

Majoitus kahden hengen huoneessa 1740€+alv24% 

Lähdetkö matkaan työkaverisi kanssa? Voit majoittautua myös kahden hengen huoneessa.

 

Majoitus yhden hengen huoneessa 1840€+alv24%

Matkustatko yksin vai tykkäätkö muuten vain yksityisyydestä? Voit valita majoitusvaihtoehdoksi yhden hengen huoneen.

 

Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti! Lue matkustusehdot ja varaa paikkasi matkalle.

PharmaSight ei toimi vastuullisena matkanjärjestäjänä, vaan jokainen matkalle lähtijä vastaa itse matkavakuutuksen hankkimisesta.

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittaja sitoutuu maksamaan etukäteen 500€+alv/henkilö suuruisen varausmaksun kolmen (3) viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Varausmaksu vähennetään matkan kokonaishinnasta. Loput matkan hinnasta veloitetaan kaksi (2) kuukautta ennen matkan alkua. Varausmaksua ei palauteta. Mikäli matka peruuntuu kokonaisuudessaan matkanjärjestäjästä riippuvista syistä on matkanjärjestäjä velvollinen palauttamaan kokonaisuudessaan kaikki jo maksetut maksut. Matkalle lähtijän nimen voit vaihtaa vielä kaksi viikkoa ennen matkan alkua.

Matkan hintaan sisältyy ruumaan laitettavat matkatavarat (arvo 50€). Mikäli et tahdo ottaa mukaan matkalaukkua kerro se meille ilmoittautumislomakkeessa, jolloin matkatavaroiden hinta (50€) alennetaan matkan arvonlisäverottomasta kokonaishinnasta. Matkustaja vastaa itse kustannuksista mikäli matkatavaroiden paino ylittää suurimman sallitun kg määrän max 23kg. Mikäli muutat mielesi ilmoittautumisen jälkeen matkatavaroiden suhteen vastaa matkustaja itse matkatavaroiden kuljettamiseen liittyvistä maksuista. Matkatavaroiden kuljetusmaksusta perittyä hintaa ei makseta takaisin.

 

Ilmoittaudu matkalle mukaan ja majoitu yhden hengen huoneessa.

ILMOITTAUDU

Ilmoita mukaan itsesi ja työkaverisi.

ILMOITTAUDU

Oletko varaamassa paikkoja useammalle kuin kahdelle tai haluatko muuten vain keskustella matkasta puhelimitse? Täytä yhteydenottolomake, niin soitan sinulle heti ensimmäisen mahdollisuuden tullen.

YHTEYDENOTTO

PharmaSight, Kuortaneenkatu 2, 00170 Helsinki. +358407066496